Welkom bij AMBERWIN managementcoaching Utrecht


Senior coach van AMBERWIN

Ruim vijftien jaar is Ina Davids coach en trainer voor managers en professionals binnen uiteenlopende sectoren. Zij begeleidt je bij het maken van een stap in je ontwikkeling.

Door haar specifieke aanpak ontdek je de rijkdom aan mogelijkheden, maak je een sprong in je persoonlijke en in je professionele groei. Je ervaart een verdiepend bewustwordingsproces en leert je doelen behalen.
Zij heeft een fascinatie voor het gedrag van mensen. Zij is stimulerend en resultaatgericht en coacht met humor op vriendelijk-confronterende wijze.

Van huis uit is Ina Davids Theaterwetenschapper, een richting die zij na haar kandidaats Engelse Taal- en literatuurwetenschap kiest. Na een aantal reislustige jaren komt zij terecht binnen de zakelijke dienstverlening.

Via functies in projectmanagement en verkoop brengt haar carrière haar bij een groeiend organisatieadviesbureau waar zij de business unit coaching en training opzet.
Hierbinnen is zij jarenlang actief als management- en mental coach. Opleidingen voor onder meer NLP master en trainer, Provocatief Coach en Oplossingsgericht Coach zorgen voor aanvullende professionalisering.

Meer dan twaalf jaar geleden ging zij van start met AMBERWIN.
Dit is inmiddels uitgegroeid tot een expertisepraktijk op het gebied van carrière-, performance-, management- en mental coaching.


Bel voor meer informatie en het bespreken van je coachingsvraag met AMBERWIN
Ina Davids: 06 - 19 41 23 65  of  030 - 252 22 92

Of mail naar: amberwin@ziggo.nl (klik hier)


KvK 30155310
Window to the future