Welkom bij AMBERWIN managementcoaching Utrecht


Tijdens de coaching worden uiteenlopende instrumenten en coachingsvormen ingezet.
De keuze hiervan wordt afgestemd op de vraag, het gewenste doel
en de persoonlijkheid van de gecoachte.

Coaching met paarden

Amberwin werkt samen met een paardencoach. Zowel bij individuele coaching als bij groepstrainingen. Tijdens de coaching of in een workshop kan - als extra optie - je coachings- of trainingsvraag verder worden verkend in het contact met paarden.

We gaan daarvoor naar een prachtig gelegen paardenpension aan de Lek. Je krijgt eenvoudige opdrachten om contact te maken met een paard. Ook laat jij het paard opdrachten uitvoeren. Als je dit wilt, wordt dit opgenomen op video of worden er foto’s genomen.

Het is verrassend hoeveel inzicht deze bijzondere ontmoeting je geeft. De paardencoach begeleidt je en je vaste coach bespreekt je ervaringen na.

Aan dit dagdeel zul je nog vaak terugdenken.

"Ik kan anderen gemakkelijk enthousiasmeren maar ben altijd zelf degene die het werk moet uitvoeren. Hoe kan dit toch? Dat was mijn vraag. Verbluffend hoe ik ditzelfde terugzag bij het paard. Ik werkte me in het zweet en het paard deed slomig, totdat ik meer afstand nam. Hoe verder ik weg ging staan, des te harder liep het paard. Dit ga ik op mijn werk toepassen!"

"Ik was wat bang voor paarden en voelde mij niet echt rustig toen we met ons team met de paarden aan de gang gingen. Dat ik het toch aandurfde! En dat het paard geen gekke dingen deed maar mijn aanwijzingen volgde! Ik loop nog op wolken en voel mij een stuk zelfverzekerder."

Window to the future