Welkom bij AMBERWIN managementcoaching Utrecht


Tijdens de coaching worden uiteenlopende instrumenten en coachingsvormen ingezet.
De keuze hiervan wordt afgestemd op de vraag, het gewenste doel
en de persoonlijkheid van de gecoachte.

Coachingsvormen - Opnames op video

De video- of audioapparatuur wordt ingezet op momenten dat het voor jou zinvol is om je eigen gedrag te zien. Dat kan zijn om dit te veranderen of juist om te zien hoe goed je het al doet. Je eigen wijze van optreden wordt opgenomen zonder dat hiervoor rollenspellen nodig zijn. Bij het terugkijken van de video wordt jouw typerende eigen wijze van reageren, van verbale en non-verbale communicatie duidelijk.

Doordat je je hiervan als ‘toeschouwer’ bewust wordt, werkt het effectief. Op deze manier is het voor jou makkelijker om verbaal en non-verbaal gedrag te veranderen in de richting die je wenst. Je ziet ook welke manier van handelen al doeltreffend of plezierig is.

De video- of audio-opnames geven een feedback die je in je dagelijkse werk of privé leven niet zo snel krijgt.

"De video liet mij horen en zien hoe ik presenteerde. Hoe ik het de eerste keer deed en ook hoe ik presenteerde na een paar keer oefenen. Dat ging direct een stuk vlotter!"

"De video-opnames kreeg ik mee naar huis. Goed de beelden terug te kijken en ook te zien wanneer ik sterk overkwam. Van te voren was ik toch wat zenuwachtig maar dit veranderde snel. Ik ben er enthousiast over!"

Window to the future